Leg. sjuksköterskor till hemsjukvård, natt

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se

Arbetsuppgifter:

Nu söker område hemsjukvård två sjuksköterskor på nattjänst med sysselsättningsgrad på 60 %. När du arbetar som sjuksköterska på natten har du förkortad arbetstid och arbetar 33 timmar/vecka vid heltidsarbete. Som anställd i Mölndals stad får du även ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att köpa årskort på Västtrafik och Hallandstrafiken till ett förmånligt pris och betala med löneavdrag

I ditt arbete som sjuksköterska ansvarar du för patienter i ordinärt boende, äldreboende och LSS boende. Som sjuksköterska arbetar du med både planerade och oplanerade insatser. På natten ingår även ASIH-patienter (avancerad sjukvård i hemmet). I din roll arbetar du utifrån verksamhetens mål och ansvarar självständigt för att omvårdnadsarbetet utförs enligt lagstiftning. Det innebär bland annat ansvar för bedömningar och planeringar av specifika omvårdnadsbehov för varje patient.

Du arbetar konsultativt, hälsofrämjande och förebyggande och bidrar till samverkan kring den enskilda patienten.

Inom förvaltningen arbetar vi aktivt för allas arbetsmiljö och skapar förutsättningar för att du ska känna glädje och trivsel i arbetet varje dag. Om du blir en av oss erbjuder vi dig dessutom en lugn och trygg introduktion.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska. Specialistkompetens inom allmän hälso- och sjukvård, geriatrik eller psykiatri är meriterande. God datorvana och körkort är ett krav.

Dagligen är du gäst i andra familjers hem varför det är viktigt att du skapar trygghet och säkerhet hos patienten samt utför arbetet med kvalitet. Som person är du strukturerad och kan föra en dialog med många olika aktörer. Du tar ansvar för helheten och arbetar målinriktat med varje patient.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referensnummer: A737442

Andra uppgifter:

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal

Upplysningar lämnas av:

Irene Heller
Enhetschef HSV
Mobiltelefon: 0767-887598

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster