Vi söker fler Arbetsterapeuter till vårt team!

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och utveckla kommunrehab Mölndal tillsammans med oss? Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt team, där vi är måna om att ta hand om både våra patienter och varandra. Vi har en bra sammanhållning och en trevlig atmosfär. Som anställd i Mölndals stad får du ett generöst friskvårdsbidrag. Om du blir en av oss erbjuder vi dig dessutom en lugn och trygg introduktion.

Som arbetsterapeut blir du en del av vårt team bestående av arbetsterapeuter och fysioterapeuter inom kommunal hälso- och sjukvård. Vårt mål är att tillgodose våra patienters behov av trygghet, omsorg och livskvalitet utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt. Kommunrehab ansvarar för rehabilitering i ordinärt boende inom hemsjukvården, särskilt boende och inom funktionshinder.

Som arbetsterapeut arbetar du med bedömning och träning i aktivitet, hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning samt handledning och instruktion till patienter och personal. Vi har ett nära samarbete med andra aktörer i kommunen, såsom sjuksköterskor, omsorgspersonal, biståndshandläggare och enhetschefer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du erfarenhet av rehabilitering inom kommunal verksamhet är det meriterande. Vi ser det som en styrka om du har erfarenhet av demens, stroke samt övriga funktionsnedsättningar.

Du är engagerad och trivs med att arbeta som arbetsterapeut tillsammans med andra professioner. Du tycker om utmaningar och deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten.

Du ska trivas med att arbeta flexibelt och självständigt. Att kunna ta egna initiativ, organisera och planera sin tid är grundläggande för arbetet.

Då tjänsten kräver daglig kontakt med många olika människor krävs hög social kompetens och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, bemötande och personlig lämplighet. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

B körkort är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tjänsten är ett vikariat på 100 % med tillträde fr o m 1 september eller enligt överenskommelse. Varaktighet 12 månader.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A698561

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Annika Wållberg
Enhetschef
Telefon: 031-315 23 31
E-post: annika.wallberg@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Ingrid Nilo
Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 031-315 23 38

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster