Studerandeadministratör inom område vuxenutbildning/ yrkeshögskola

Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.
I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.Arbetsuppgifter:

Studium och Yrgo utbildar ca 4 800 studerande inom kommunal vuxenutbildning, sfi, särvux, yrkeshögskola och uppdragsutbildning och har drygt 200 medarbetare. Verksamheten är lokaliserad till fem olika adresser i Göteborg. Besök gärna vår hemsida för mer information www.studiumgbg.se eller www.yrgo.se.

Du kommer att ingå i studerandeadministrationen på Skånegatan.

Du kommer att administrera utbildningar inom området restaurang och bageri och vuxenutbildning som genomförs på gymnasieskolorna i Göteborgs stad. Detta arbete innebär bland annat registreringar av kurser och betyg och att skicka kallelser. Du samarbetar med andra personer och yrkesroller inom dessa områden. Du kommer också att bemanna vår expedition och att vara ansiktet utåt. I expeditionen ger du information och service till våra elever genom personlig kontakt, e-post och per telefon. Arbetet innefattar även kontakt, stöd och samarbete med lärare, utbildningsledare och rektorer.

Du samarbetar med de andra administratörerna inom området för att utveckla verksamheten. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer:

Du har utbildning på eftergymnasial nivå, gärna inom administration. Du har erfarenhet av administrativt och serviceinriktat arbete.

Erfarenhet av IT-systemet Alvis och skolverksamhet är meriterande. Du är mycket van användare av datorer och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Du har goda språkkunskaper i engelska, fler språk är meriterande då det finns stor andel studerande med icke svensk bakgrund. Ditt arbetssätt utmärks av hög servicekänsla, struktur och noggrannhet. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer. Du är en självständig och lösningsfokuserad person som har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete. Du trivs med ett högt arbetstempo och kan hantera mycket information.

Vi erbjuder en trivsam miljö, där du får ta eget ansvar och vara delaktig i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid vill ge ett gott bemötande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde 2017-11-01 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2019-06-30

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-13
Referensnummer: A718848

Andra uppgifter:

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Robert Hagsten
Rektor
Telefon: 031-3673191

Katarina Larsson
Rektor
Telefon: 031-367 02 22
E-post: katarina.larsson@ educ.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Mary Rodriguez
Vision
Telefon: 031-367 31 13

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster