Förskollärare/ fritidspedagog/ aktiveringspedagog Lilla Lackarbäcksskolan

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.

Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 5200 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 63 000 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter:

Lilla Lackarebäcksskolans grundsärskola är en enhet där vi arbetar i arbetslag bestående av lärare, förskollärare, aktiveringspedagoger och habiliteringsassistenter. Alla med stor erfarenhet av arbete med elever med autism och utvecklingsstörning.
Du kommer att arbeta med elever där alla elever har tilläggshandikappet autism. I tjänsten ingår arbete både i skola och på fritidshem.


Kvalifikationer:

Du är utbildad förskollärare/fritidspedagog/aktiveringspedagog. Du har erfarenhet av arbete med elever med autism och utvecklingsstörning. Vi lägger stor vikt vid kunskap, förmåga och intresse att möta just denna speciella elevgrupp. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och ett systemteoretiskt tänkande. Det innebär att vi alltid är väldigt noga med att förbereda eleverna och tänka igenom miljön runt omkring eleverna. Du har erfarenhet av AKK som tecken och bildkommunikation.
Stor vikt läggs vid den sökandes personliga lämplighet.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-08. eller tidigare enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-24
Referensnummer: A737175

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Anna Olsson
Tf rektor
Telefon: 031-315 20 42

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster