Funktionsstöd söker timvikarier

Funktionsstöd är en av fyra verksamheter inom sektor Stöd och Omsorg. I Funktonsstöd ingår ansvar för LSS boenden, Personlig assistans, Socialpsykiatri, Arbetsmarknadsenhet, Korttidsverksamhet, kontaktpersoner LSS, Stödfamiljer LSS, Avlösning och ledsagning.

Verksamheten ansvarar för 9 LSS-boenden, Frödingsvägen och Seatons allé i Lerum. Floda C och Rurik Holmsväg i Floda samt Loftet, Solrosvägen och Björkebacken i Gråbo. Dessutom kommer ett nytt LSS-boende öppna i Gråbo under februari 2018. Inom korttidsverksamheten ingår Aggegårdens boende och lägerverksamhet. Inom Socialpsykiatrin ingår Sysselsättning och Boendestöd. 

Vi söker nu timvikarier till våra LSS-boenden.

Arbetsuppgifter:

Vi arbetar med personer som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, intellektuell funktionsnedsättningar, fysiska funktionsnedsättningar, samt psykisk ohälsa.
Du kommer att stödja de boende i deras dagliga livsföring, stimulera till fritidsaktiviteter och ett aktivt liv. Rollen som medarbetare innebär att vara ett stöd för varje enskild individ utifrån dennes behov och förutsättningar. Vi jobbar utifrån ett gemensamt förhållningssätt för att möjliggöra att den enskilde skall kunna leva så självständigt som möjligt i sin vardag och utifrån sin förmåga. Som timvikarie har du möjlighet att arbeta när behov uppstår i verksamheten och kan variera från dag till dag.

Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har utbildning med inriktning mot habilitering, omvårdnad, alternativt pedagogik. och har erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsättningar. Som person är du lugn och trygg. Du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt vilket leder till att du skapar förtroende. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med skiftande bakgrund.

Antal tjänster: 4. Antalet tjänster kan komma att variera beroende på behovet

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referensnummer: A738366

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Viktoria Lingvall
Samordnare
Telefon: 0302-52 18 37

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster