Barnskötare

Aspenäsenheten består av tre förskolor Riddarsten, Seatons allé och Åtorp.
Denna tjänst riktar sig till Seatons allés förskola. Seatons allé erbjuder barnen en trygg miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek. Pedagogerna är aktivt närvarande i barnens utforskande och vi utvecklar hela tiden vårt arbete tillsammans för att skapa ett rikt, lustfyllt innehåll i verksamheten.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du kommer arbeta i ett arbetslag med höga ambitioner och med pedagoger som sätter barnens utveckling och lärande i centrum. Omsorg och lärande bildar en helhet hos oss.

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet av att leda en barngrupp. Du ser möjligheter i vardagen och du bidrar tillsammans med arbetslaget med att skapa en god pedagogiska miljö för alla barn.
Vi ser gärna att du har stort intresse av olika uttrycksformer såsom bild, sång och musik, drama, rytmik, dans och rörelse.
Du har ett gott bemötande och du tar stort ansvar i ditt uppdrag.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-29
Referensnummer: A718302

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Solveig Knutsson
Förskolechef
Telefon: 0302-522181
E-post: solveig.knutsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster