Logoped

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Tjänsten omfattar Alingsås kommuns grundsärskolor 1-9 där det går 43 elever.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten kommer att innefatta handledning och rådgivning till den pedagogiska personalen i syfte att vidareutveckla våra elevers tal-, språk- och kommunikationsförmågor. Det handlar om att se utvecklingspotential hos varje enskild elev, men fokus bör också ligga på hur lärmiljön kan bli mer tillgänglig så att alla elever får förutsättningar att lyckas i lärandet.

Arbetet kommer att ske både i klassrummet och i olika mötesformer. Du förväntas bidra med dina logopediska kunskaper till elevhälsoteamets diskussioner, och du blir en samarbetspartner till rektor och specialpedagog i planering av fortbildning till personalen.

Du kommer att få arbeta med fantastiska elever och kompetenta, engagerade och lösningsfokuserade medarbetare.
Kvalifikationer:

KVALIFIKATIONER

Legitimerad logoped. Kunskap om både hög- och lågteknologisk AKK är meriterande. Erfarenhet av handledning/konsultativt arbete ser vi som en fördel. Vi förväntar oss att du har ett styrkebaserat förhållningssätt, det vill säga att du kan identifiera styrkor hos både personal och elever samt bygga vidare på dessa. Du behöver vara kreativ, lyhörd och ha god samarbetsförmåga.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid. Projektanställning

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-29
Referensnummer: A708493

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0322-616000

Upplysningar lämnas av:

Annica Garpebring
rektor
Telefon: 0322-616233
E-post: annica.garpebring@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster