Förskollärare till Bräcke förskola

Solberga förskoleenhet ligger i Kode, en mil norr om Kungälv. Hit har du goda möjligheter att pendla med tåg och expressbussar från både Göteborg och Uddevalla. Bräcke förskola är belägen i Kode samhälle. Förskolan ligger intill Kode skola med skogen som närmaste granne. Vi har en underbar utemiljö och en delvis ny och nyrenoverad förskola. Förskolan har sex avdelningar, alla med barn i åldrarna 1-5 år.

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med övrig personal ansvarar du för och leder det pedagogiska arbetet på förskolan. Du får du möjlighet att samarbeta med erfarna och utbildade kollegor och du har stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Förskolan har en bra pedagogisk kvalitet där vi hela tiden arbetar för ständiga förbättringar utifrån barnens behov och intresse. Vi arbetar med tvärgrupper och att skapa goda lek och kreativa lärandemiljöer för alla barn.

Vi arbetar med Grön Flagg och NT och har en pågående fortbildning i Läslyftet. Kontakten och samarbetet med andra kollegor och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Vi arbetar därför aktivt med att bibehålla den goda och positiva arbetsmiljön som redan finns på förskolan. Vi ser dessutom till att ha roligt tillsammans både på och utanför arbetet.

Vi kan erbjuda:
Härliga barngrupper med bara 17 barn/avdelning
Positiva och kompetenta arbetskamrater
Fyra kompetensutvecklingsdagar/år
Friskvårdsbidrag
Planeringstid, enskilt och i arbetslag
Gratis the och kaffe
Kontinuerliga fortbildningar

Kvalifikationer:

Du är utbildad förskollärare/lärare mot de yngre åldrarna.

Har goda kunskaper om förskolans läroplan och är en god pedagogisk ledare. Du arbetar bra både självständigt och i lag och har ett professionellt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor. Som person är du engagerad, positiv, ansvarstagande och tar egna initiativ. Du vågar tänka nytt och bryta gamla mönster. Om svårigheter dyker upp så ser du lösningar. Du har ett aktivt förhållningssätt som innebär att ta eget ansvar och egna initiativ. Arbetet ställer krav på en god samarbetsförmåga och du förväntas bidra med arbetsglädje och kreativitet. Då kontakten och samarbetet med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet, förväntas du kunna kommunicera väl i tal och skrift och ha ett gott bemötande.

Du kan reflektera, analysera samt följa upp det pedagogiska arbetet genom att behärska pedagogisk dokumentation som arbetssätt. Tycker om att utmana barnens och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar utveckling och arbetsglädje. Du vill använda och utveckla pedagogisk dokumentation både som ett verktyg för reflektion men också för att synliggöra det systematiska kvalitetsarbetet. Ser digitala hjälpmedel som något som utvecklar och förbättrar verksamheten. Bidrar till att skapa en förskola som är rolig, trygg och utvecklande för alla barn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-03-01. eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referensnummer: A734011

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Lena Andersson Canderudh
Förskolechef
Telefon: 0303 - 238247

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster