Lärare sökes till Kannebäcksskolan

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi lärare till Tremastarens åk 1. Kannebäcksskolan och Tremastaren vänder sig till elever i närområdet och omfattar drygt 140 elever från förskoleklass till och med årskurs sex med tillhörande fritidshemsverksamhet. Skolan har ytterligare tre enheter; Döv och Hörsel, som är ett resursnämndsuppdrag för Göteborgs stad, Tal och språk, som är en intäktsfinansierad verksamhet samt grundsärskola med inriktning träningsskola. Elever på dessa inriktningar kommer även från andra stadsdelar eller andra kommuner. Sammanlagt går drygt 270 elever på skolan.

Kannebäcksskolan är en mötesplats för människor från världens alla hörn. Här ska alla känna sig sedda och välkomna. Genom engagerad och kunnig personal skapar vi likvärdiga möjligheter för alla barn, oavsett kön, social, etnisk eller religiös bakgrund, att känna sig stolta, uppnå målen och vara delaktiga i det svenska samhället. Vi har höga förväntningar på att alla våra elever ska nå kunskapskraven. Detta kräver att man arbetar språkutvecklande och med våra grundläggande gemensamma värderingar i alla ämne. Mångfald, delaktighet och allas lika värde är viktiga ledstjärnor för oss.

Känner du att du identifierar dig med ovanstående är du kanske vår nästa kollega.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare 1-7. Det är en merit om du har erfarenhet av att undervisa flerspråkiga elever.

Vi vill att:
• Du är flexibel, lösningsinriktad och tror på människors möjlighet till utveckling och vilja att göra rätt.
• Du skall ha en god samarbetsförmåga, vara positiv och se möjligheter.
• Du har ett mjukt och lugnt bemötande.
• Du ser alla möten med människor som viktiga.
• Du är positiv, har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är en god förebild.
• Du kan prioritera i pressade situationer.

Varmt Välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08
Tidsbegränsat till: 2018-06-19

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A733981

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Med hänvisning till Lag 2010:801 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Eva-Maria Allansdotter-Bagå
Biträdande rektor Kannebäcksskolan Tremastaren
Telefon: 072-514 23 47

Fackliga företrädare:

Irene Andersson
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 31

Carl-Gustav Huld
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-366 57 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.



<< Tillbaka till listan över lediga tjänster