Sjuksköterska natt, Kålltorps Hospice

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Har du god förmåga att skapa kontakt, lyssna och vägleda patienter och närstående? Vi söker nu en engagerad sjuksköterska som vill arbeta natt på Kålltorps hospice.

Kålltorps Hospice är en palliativ vårdavdelning som drivs av Göteborgs Stad. Vi erbjuder god vård i livets slutskede i en positiv och lugn miljö, där alla sinnen stimuleras genom vackert inredda rum, god mat, taktil beröring, trivselbad och grönskande utemiljö i Sinnenas trädgård. Hos oss finns en erfaren och trygg personalgrupp med specialistkompetens inom cancer, smärtlindring, palliativ omvårdnad och palliativ medicin. Vården bygger på hospicefilosofin vilken är en symtomlindrande helhetsvård för svårt sjuka och deras närstående i livets slutskede. Vi arbetar utifrån ledorden trygghet, integritet och livskvalitet/välbefinnande. Till dig som söker erbjuder vi en lärorik arbetsplats med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att leda omvårdnadsarbetet och verka för att förebygga sjukdom och ohälsa, främja hälsa samt stödja brukaren till en meningsfull vardag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ansvara för våra boendes hälso-och sjukvårdsbehov och arbeta för att anordna och samordna deras vårdbehov. I detta ingår att identifiera och bedöma de boendes individuella resurser och förmågor och upprätta omvårdnadsplaner i samverkan med brukaren och eventuellt anhöriga.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en legitimerad sjuksköterska med erfarenhet i yrket och som känner ett intresse för den palliativa vården. I rollen som sjuksköterska hos oss bör du ha goda kunskaper i att hantera medicintekniska produkter. Erfarenhet av palliativ vård är meriterande, men vi söker framför allt dig som känner dig trygg i din yrkesroll. Vidare är det ett krav att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, det är även positivt om du behärskar annat språk.

Då vi erbjuder vård i livets slutskede anser vi att du som söker bör vara en person med en välutvecklad empatisk förmåga som är lyhörd för andras behov. Då arbetet innebär att du är i kontakt med brukare, kollegor och anhöriga förutsätter vi att du är relationsskapande och trivs i samarbete med andra. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och vilja att föra en konstruktiv dialog för att se till våra boendes bästa. Vi ser även gärna att du är kreativ och medverkar till nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor som leder till positiva resultat. Har du detta i kombination med att du självständigt kan överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter kan du vara rätt för vår verksamhet.


Välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tjänsten är en deltidsanställning på 64%. Både vardagar och helger ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: 347/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Mitra Sharifi Jahanfard
Enhetschef - Hospice
Telefon: 031-365 51 83
E-post: mitra.sharifi.jahanfard@ orgryteharlanda.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Björn Johansson
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 0736-656309

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster