Förskollärare sökes till Furulunds förskolor

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom ; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svensk undervisning, gymnasieförskola och uppdragsutbildningar.

Furulunds förskole område består av Nävervägens förskola, Hyggesvägens förskola, Fridåsens förskola och Timmerslätts förskola. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan våra förskolor och en gemensam plattform för kommunikation och kollegialt lärande med goda förutsättningar för att utvecklas och växa som pedagog. Hos oss möts barnen av en miljö där de kan känna glädje och trygghet när de kommer till förskolan och bli uppmärksammade och bekräftade på ett positivt sätt. Lusten, nyfikenheten samt den egna viljan är de starkaste drivkrafterna för lärande.
Vi tar tillvara på varandras olikheter och ser det som en tillgång i den dagliga verksamheten.

Vi är nyfikna på dig! Vill du vara med?

Arbetsuppgifter:

Verksamheten på våra förskolor genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfylldalärandet ges stort utrymme i vardagen. Vi söker nu pedagoger som är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola – alla dagar.

Kvalifikationer:

• Du är utbildad förskollärare.
• Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
• Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
• Du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
• Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde: 17-10-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-19
Referensnummer: A701132

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Intervjuer kommer att hållas i augusti.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Sandra Hultberg
Förskolechef
Telefon: 031-792 15 20
E-post: Sandra.hultberg@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 031-792 97 55
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster