Fritidspedagog, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Vill du bli en del av vårt pigga och kompetenta team på Ryrsjöskolan?

Vi står inför spännande förändringar lokalmässigt och behöver en drivande fritidspedagog som vill vara med och bygga upp ett bra kvalitativt fritidshem som kan möta den tillväxt som nu finns i Göta.

Du arbetar utifrån fritidshemmets uppdrag att vara ett komplement till utbildningen i förskoleklassen och i grundskolan samt att stimulera elevernas/barnens utveckling och lärande samt erbjuder barnen en meningsfull fritid. Utifrån LGR 11 följer du den röda tråden mellan fritidshemmets och skolans pedagogiska planering. Dialog och samarbete med föräldrar/vårdnadshavare är viktigt. Fritidshemmets samtliga fritidspedagoger har huvudansvaret för var sin elevgrupp.

Det är med stor entusiasm du vill vara med och utveckla fritidsverksamheten.

Kvalifikationer:

Du är utbildad fritidspedagog alternativt innehar lärarexamen med inriktning mot fritids, yngre åldrar alternativt förskola. Du har arbetat med barn/elever/ungdomar gärna inom fritids, grundskola eller barnomsorg och har god kännedom om styrdokumenten/LGR 11.

Du är flexibel, ansvarsfull och samtidigt lösningsfokuserad. Du älskar att arbeta med barn och vill utgöra en viktig roll i deras utveckling. För dig är det naturligt att samarbeta med andra yrkeskategorier. Du ser möjligheter, antar utmaningar och är kreativ. Du har kunskap om lekens betydelse och har en inre verktygslåda med aktiviteter och arbetssätt.

Om du tycker att beskrivningen passar in på dig så skicka in en ansökan. Rekryteringsprocessen börjar med en gång så vänta inte.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-10-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: A711124

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Junita Eklund
Rektor
Telefon: 0520-65 97 53
E-post: junita.eklund@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Danuta Jonsson
Kommunal
Telefon: 010-44 28 624
E-post: lillaedet.vanervast@ kommunal.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 076-787 08 07
E-post: lillaedet@lr.se

Annika Liljemark
Lärarförbundet
Telefon: 073-544 56 29
E-post: lararforbundet@ lillaedet.lararforbundet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster