Lärare alternativt resursperson för grundskolan 4-9,Öjersjö Brunn

Öjersjö Brunn har elever från förskoleklass till årskurs nio fördelat på två enheter. Du kommer att tillhöra enheten 4-9 och ingå i ett arbetslag med kompetent och engagerad personal som undervisar årskurserna 4-6. Skolan har ett värdegrundsarbete med Motivationslyftet (Star for Life), vilket kan beskrivas som ett motivationslyft för elever med inriktning på del 1 och 2 i läroplanen. Vi arbetar även med det förhållningssätt Carol Dweck beskriver när det gäller mindset. Vi bedriver kontinuerligt studier inom Learning Study. I kommunen använder vi oss av Unikum och G Suite som pedagogiska plattformar.

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en dig som har erfarenhet av att arbeta med elever inom autismspektrat i åldrarna 10-16 år. Du behöver ha ett lösningsinriktat tänk och förmåga att tänka utanför boxen. Du kommer att delta i arbetslagsarbete och arbeta mot skolans mål och uppdrag. Arbetet kommer att ske individuellt och i grupp. Om du är behörig lärare kommer du även att ha ansvar för att lägga upp planering efter styrdokumenten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en god förmåga att skapa goda relationer till barn och unga i åldrarna 10-16 år. Du är duktig på att möta eleverna med ett lågaffektivt förhållningssätt. Du är strukturerad och organiserad och inte rädd för att prova nya metoder i ditt samspel med barnen. Du har även en god förmåga att samarbeta med andra. Du kommer tillsammans med ämnesläraren att anpassa undervisningen efter elevens/elevernas enskilda behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med bildstöd och tydliggörande pedagogik.

Lärarbehörighet inom ett eller flera ämnen är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 170918
Tidsbegränsat till: 2018-06-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-03
Referensnummer: A698854

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Annika Liliebladh Nilsson
Rektor Öjersjö Brunn skola 4-9
Telefon: 031-792 16 26
E-post: annika.liliebladhnilsson@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Facklig företrädare lärarförbundet
Telefon: 031-7929756
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster