Vi söker timanställda till Lokalvård

I Kungälvs kommun erbjuder vi en bredd i verksamheten och variation i yrket som möjliggör personlig och yrkesmässig utveckling. Vi har över 200 olika yrken. Så många yrken men ändå ett gemensamt uppdrag och ett gemensamt mål- att ge så god service som möjligt åt kommunens medborgare.

Vi söker nu timvikarier till Lokalvård som är en ny verksamhet hos Bemanningsenheten. Som timvikarie kommer du att arbeta för Bemanningsenheten som försörjer stora delar av kommunen med kompetenta vikarier. Du bestämmer själv när och hur mycket du har möjlighet att arbeta, vilket gör det enkelt att kombinera en timanställning med till exempel studier eller andra deltidsanställningar. Kungälvs kommun erbjuder sina timvikarier friskvårdspeng som baseras på arbetad tid. För oss är det viktigt att vikarierna känner sig delaktiga, sedda och förstår sin del i ett större sammanhang därför arbetar vi i tät kontakt med våra vikarier och anordnar årliga gemensamma aktiviteter.

Arbetsuppgifter:

Som lokalvårdare kommer du att arbeta med miljön i kommunens lokaler, städningen utförs för att säkerställa hygien och öka trivseln. Du kommer att utföra daglig städning utifrån objektbeskrivning samt skötsel och rengöring av städmaterial och utrustning. Arbetet kan även innebära att du förflyttar dig mellan olika objekt. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer:

Du skall:
• Ha erfarenhet utav lokalvård
• Ha grundläggande datakunskap
• Kunna läsa och kommunicera på svenska
• Kunna börja arbeta kl:06.00
• Kunna läsa och ta muntliga och skriftliga instruktioner
• Ha en god grundfysik och rörlighet då arbetet kan innebära tunga lyft och en del förflyttningar mellan olika objekt.

Det är meriterande om du har:
• En SRY/PRYL utbildning
• Erfarenhet av städmaskiner
• Körkort
Tjänsten innebär att snabbt kunna bidra med en god arbetsinsats, du måste därför kunna arbeta självständigt och du tar tag i det som ska göras på eget initiativ. Du tar stort ansvar för ditt arbete och kan planera dina arbetsuppgifter och kan prioritera om vid behov.

I samband med rekryteringsprocessen kommer vi att begära ut ett registerutdrag ur misstanke- och belastningsregistret, blanketten gällande för skolan. Intervjuer kommer att ske löpande.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde omgående.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: A709766

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Erika Lindqvist
Rekryterare Bemanningsenheten
Telefon: 0303 - 239983

Malin Strahlem
Tf. Enhetschef Bemanningsenheten Äldreomsorgen
Telefon: 0303-239955

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster