Ekonom


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Ekonomiavdelningen är en av kommunkansliets stabsavdelningar och ansvarar för och utvecklar Tjörns kommuns ekonomistyrning. Avdelningen hanterar allt inom budget, uppföljning och redovisning, Även upphandlingsfrågor hör till ekonomiavdelningen. Ekonomerna är centralt placerade med fokus på en eller flera förvaltningar/bolag.

Arbetsuppgifter:

Tjörns kommun söker en kvalificerad ekonom som ska arbeta mot några av socialförvaltningens verksamheter. Hos oss arbetar du med budget, månadsuppföljningar, bokslut samt prognoser. Arbetet innebär nära kontakter med förvaltningschef, avdelningschefer och enhetschefer då du är deras stöd i ekonomiska frågor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleexamen i ekonomi, gärna med inriktning offentlig förvaltning. Vi tror du är en person som är engagerad, noggrann, flexibel och självgående. Dina personliga egenskaper, kunskaper och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom kommunal verksamhet har stor betydelse i vår rekrytering.

Planerad intervjudatum är 14 december 2017.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: KS 2017/699

Andra uppgifter:

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Mats Berntsson
Tf Ekonomichef
Telefon: 0304-60 10 59

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare kontaktas via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster