Elevassistent till Fridas Hage


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


På nordöstra Tjörn, nära Tjörnbron, ligger Fridas Hage. Skolan är kommunens nyaste F till 5-skola och inrymmer även fritidshem och grundsärskola. Den senare är delvis integrerad i grundskolan.
Klasserna F-5 är indelade årskursvis och varje klass har en till två mentorer. Fritidshemsverksamheten bedrivs på tre avdelningar.
Vi som arbetar på skolan ser alla elever som en del i skolans gemensamma ansvar och vår målsättning är att alla barn skall få möjlighet att lyckas och utvecklas på bästa sätt utifrån sina förutsättningar. Personalen i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem samarbetar kring elevens hela skoldag och bedriver därigenom ett professionellt arbete med strävan att ge eleverna en god lärandemiljö.
På skolan finns ett aktivt trygghetsteam som arbetar förebyggande mot mobbning och kränkningar.
Vår skola präglas av respekt för människors olikheter. Den är trygg för våra elever och vuxna. Vi är en skola som på ett aktivt sätt använder IT i vår undervisning och samtliga klassrum är också utrustade för detta.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med elev/elever som behöver extra stöd i sitt skolarbete. Stöd ges både under lektion, på rast och på fritids.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av elever från förskoleklass - åk 5. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med övrig personal.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 50-100% 5 dagar i veckan
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-09-25. Eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2017-12-31. Med möjlighet till förlängning

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-22
Referensnummer: Buf 2017/315

Andra uppgifter:

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Hans Persson
Rektor
Telefon: 0304-601911

Fackliga företrädare:

Eva Alhbin Möller
Kommunal
Mobiltelefon: 0705 - 26 85 07

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster