Systemförvaltare inom området ekonomi och e-handel

Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vi är cirka 450 anställda, men är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor.
Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis, IT, välfärd, utbildning och HR. Från årsskiftet har förvaltningen också ansvar att driva Göteborgs Stads övergripande digitaliseringsarbete. Lär mer om oss på www.goteborg.se/intraservice

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med i arbetet med ett kommungemensamt IT-stöd för e-handel i staden?
Vill du dessutom vara en del av ett positivt team där verksamhetsstöd och kundnytta står i fokus? Då har vi jobbet för dig.
Göteborgs stad arbetar med att införa fullskalig e-handel för stadens förvaltningar och bolag. Alla stadens förvaltningar ingår och hanterar cirka en miljon fakturor om året. Antalet e-beställningar ökar i takt med att verksamheten ser fördelarna med e-handel. För närvarande är över 3 000 avtal elektroniskt beställningsbara och staden har som målsättning att alla kommungemensamma ramavtal ska kunna e-handlas. Göteborgs stad använder Winst (Visma Proceedo) som webbaserat system för inköp och fakturahantering. Under de närmaste fem åren kommer även stadens bolag att anslutas till tjänsterna.
För att ingå i arbetet med stadens e-handelslösning söker vi nu en ny kollega till enheten Ledningsstöd som arbetar med systemförvaltning och ger stöd till Göteborgs Stads förvaltningar och bolag kring kommungemensamma applikationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Delta i utveckling av tjänsten i dialog med verksamhet och tjänsteansvarig

• Delta i implementering av tjänsten till stadens bolag

• Etablera, testa och underhålla leverantörsanslutningar för elektroniska beställningar

• Kontakt med e-fakturaleverantörer till Göteborgs Stad

• Systemförvaltning e-handel, parametersättning, releasehantering

• Expertsupport – avancerad incidenthantering

• Samla in synpunkter/önskemål från kunderna på systemets funktion och användarvänlighet

• Stödja och driva nätverk och möten med stadens lokala kontaktpersoner

• Planera och hålla i utbildningar

Kvalifikationer:

Till den här tjänsten söker vi dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller annan som vi bedömer som adekvat för tjänsten.
Du har god förståelse för ekonomiområdets processer, gärna med erfarenhet från offentlig förvaltning och från arbete med beställning och fakturahantering.
Vi ser gärna sökande som arbetat med verktyget Visma Proceedo.
Du ska ha intresse för och kunskap om området e-handel samt god datavana. Det är ett plus med vana att arbeta i Excel.
Som person är du handlingskraftig, ansvarstagande och social. Din personlighet präglas av en positiv grundsyn och du stimuleras av att lösa problem tillsammans med andra.
För att nå bra resultat i tjänsten som systemförvaltare behöver du också vara en lyhörd och utåtriktad person som trivs med kundkontakter och är bra på att fånga upp användarnas behov och synpunkter.
Du behöver vara noggrann och bra på att organisera och strukturera ditt arbete och ha god analytisk förmåga. Du är serviceinriktad, har god kommunikationsförmåga och är van att utrycka dig i tal och skrift.

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt: Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans, Vi tänker nytt.

På Intraservice arbetar du i en verksamhet som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv och har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Intraservice är en miljö- och hälsodiplomerad arbetsplats.

Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A739742

Andra uppgifter:

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Pär Eriksson
Tf enhetschef
Telefon: 031-367 83 66

Fackliga företrädare:

Laila Klang
Saco
Telefon: 031-367 84 20

Markus Leonsson
Vision
Telefon: 031-367 83 02

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster