Erfaren fritidspedagog

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Skulltorps skola ligger centralt i Partille. Skolan har ca 260 elever i åldrarna 6-11 år.
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Du vill göra skillnad i ett mångkulturellt område och i ditt arbete och är väl förtrogen med fritidspedagogens komplexa uppdrag.
Du ska driva och utveckla arbetet på Skulltorps fritidshem och ge barnen en trygg, kreativ och lärande tid hela dagen.
Du ska även ansvara för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten, bidra till att barnen utvecklar positivt samspelsmönster och kunskaper. Samarbeta under skoldagen med övriga pedagoger i arbestslaget och göra hela dagen bra för barnen. Pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan och andra vanliga uppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker en utbildad och erfaren fritidspedagog och med några års erfarenhet.
Vi vill att du är förtrogen med Lgr-11 och skolan/fritidshemmets uppdrag och vill vara med och göra Skulltorps skola rolig, trygg och lärorik för alla. Förmåga att möta barnens behov av trygghet, lugn och ro och utmanande aktiviteter i en hemlik miljö. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor.
Vi önskar en glad, tydlig och duktig pedagog som ser möjligheter snarare än problem och som alltid har barnens bästa för ögonen.
Examen som fritidspedagog eller motsvarande pedagogisk utbildning krävs. Erfarenhet av arbete i skolan, meriterande är vana att arbeta med utmanande beteende och kunskaper i lågaffektivt bemötande.
God digital kompetens.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Med hänvisning till lag 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-27
Referensnummer: A715376

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Patrik Strömsten
Rektor
Telefon: 031-792 15 81
E-post: patrik.stromsten@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 031-792 97 56
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster