Personlig assistent till Lundby

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 51 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en personlig assistent till en pojke född 03 med flera funktionsnedsättningar.
Arbetet innebär att utföra god omvårdnad och att vara kommunikativt stöd åt pojken i hemmet, i skolan och på fritids. Uppdraget sker i nära samarbete med föräldrarna. Arbetet är kvalificerat och kommer att ge dig god erfarenhet av att jobba med barn med särskilda behov. Det är ett spännande och utvecklande arbete. Vid anställning kommer du att få viss medicinsk utbildning. Det kommer finnas tid för bredvidgång.

Kvalifikationer:

Då det rör sig om ett kvalificerat uppdrag söker vi dig som är undersköterska eller har likvärdig utbildning. Det är viktigt att du har erfarenhet och är intresserad av att arbeta med barn/ungdom. Erfarenhet som personlig assistent är meriterande.
Det är även meriterande om du kan teckenspråk eller tecken som stöd samt alternativ och kompletterande kommunikation. Om du inte kan teckna kommer du att få gå på utbildning i detta.
Har du arbetat med track och respirator är det en avgörande merit.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har vana av att hantera en dator.
Du är ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra. Du behöver ha en god förmåga att sätta dig in i och förstå olika människors levnadsvillkor samt ha förståelse för att du arbetar i en annan människas hem.
Är du dessutom flexibel och ser det som utmanande att arbeta med flera olika brukare är det meriterande. Det kan komma att bli aktuellt med arbete i andra grupper, viss del av tiden.

I arbetet kan man komma i kontakt med katt.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-26
Referensnummer: 17/264

Andra uppgifter:

Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Med hänvisning till lag SFS 2010:479 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Linn Olofsson
Enhetschef
Telefon: 031-366 74 13

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-366 72 05

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster