Förskollärare till Mystens förskola i Landvetter

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Mystens förskola är omgiven av natursköna grön- och skogsområden i Önnerödsområdet, norr om Landvetter centrum med mycket goda kommunikationsmöjligheter från både Borås och Göteborg. Förskolan startade sin verksamhet i januari 2010. Vi har en stor och härlig gård som inbjuder till lek och aktiviteter. Vi har sex avdelningar, med fördelning på yngre- och äldreavdelningar.

Är du en pedagog som värdesätter en god inne- och utemiljö där du har närheten till både skog och natur är Mystens förskola definitivt en arbetsplats för dig. Vi har även förmånen att ha närhet till centrum med bl.a. kulturhus och bibliotek.
På vår förskola präglas vardagen av glädje, trygghet, förundran och nyfikenhet. Tillsammans värnar vi om det goda mötet mellan barn, vårdnadshavare och andra viktiga vuxna. Fokusområdena som pågår på Mystens förskola är naturvetenskap och normkreativitet. I arbetet med normkreativitet är vårt mål att pedagogerna ger alla barn möjligheten att få utvecklas på lika villkor och bli den de själva väljer att bli. Detta gör vi genom att utmana oss i att bryta de stereotypa könsmönstrena som finns i samhället.

Arbetsuppgifter:

Din vardag kommer präglas utav möjligheter att se barns lärande i ett projektinriktat arbete. Du kommer använda dig utav vårt dokumentationsverktyg Pluttra där vi systematiskt synliggör, utvärderar och analyserar barnens erfarenheter, tankar och insikter. Som en hjälp för detta uppdrag har du tillgång till digitala verktyg såsom, datorer ,projektorer samt en egen iPad mini. Du får dessutom egna arbetskläder för utevistelse samt pedagogiska måltider, men det viktigaste av allt, du får engagerade kollegor och en engagerad chef som arbetar för en glädjefylld arbetsplats för barn och pedagoger där förskolans uppdrag är i fokus.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som
• är utbildad förskollärare
• är uppdragsmedveten och utvecklingsbenägen
• är intresserad och nyfiken på hur barn lär och vill vara en medforskande pedagog
• ser pedagogisk dokumentation som en metod för kontinuerlig uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten
• ger vårdnadshavare en tydlig bild av uppdraget och får dem att förstå att de och deras barn är viktiga
• är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 1 januari 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-19
Referensnummer: A720145

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Maria Stendahl
Förskolechef
Telefon: 031-724 86 54
E-post: maria.stendahl@harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster