Timvikarier till Furulund, Grenvägen, Trygghetsboendet och Natten

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Vi söker nu nya medarbetare och erbjuder dig en arbetsplats med utvecklingsfokus och mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Furulunds äldreboende är ett särskilt boende där det finns lägenheter för personer som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende. Det finns 12 enheter med inriktningar för personer med demenssjukdom, geropsykiatri, yngre demens och somatik.
Grenvägen och Trädgården har 4 enheter med demens och somatik

Arbetsuppgifter:

Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund och utifrån ett salutogent förhållningssätt, i syfte att stimulera till en känsla av självständighetoch meningsfullhet för våra boende.
Vi eftersträvar en stimulerande vardag med glädje och gemenskap utifrån individuella behov.
Vår målsättning är att de boende skall kunna påverka sin vardag så att tillvaron blir den bästa. Bemötandet från personalen kännetecknas av kunnighet, respekt, empati och lyhördhet.
Du kommer att arbeta tillsammans med övrig personalmed fokus på de boende. Du dokumenterar och samordnar insatserna kring de boende och utför arbetsuppgifter utifrån sjuksköterskans delegation. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för arbete inom vård och omsorg. Du har en god samarbetsförmåga och en lösningsorienterad inställning till ditt arbete.Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team och bidrar aktivt till att skapa ett gott arbetsklimat.
Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med Senior Alert och BPSD

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. 

Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Enligt överenskommelse Interjuver kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referensnummer: A744474

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
För erbjudande om anställning skall utdrag från polisens belastningsregister uppvisas
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Sara Lundin
Samordnare
Telefon: 031-7929754
E-post: sara.lundin@partille.se

Therese Fenevall
Samordnare
Telefon: 031-7921400

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via Kundcenter. Tel:031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster