Förskollärare till mysiga Glasbergets förskola

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.

Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 4 600 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 63 340 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden.

Vill du vara med?
Arbetsuppgifter:

Vi arbetar med ”Sagan som grund för lärandet”. Sagan är den röda tråden som tillsammans med helhetssynen på lärandet används för att uppnå målen i läroplanen. Sagan har en central plats i vårt arbete med att utveckla barnens färdigheter, i vår skapande verksamhet och i vårt miljöarbete.

Utveckling, glädje och nyfikenhet är ledord som vi bygger vår verksamhet på och hos oss arbetar vi för ett lustfyllt och inspirerande lärande för alla.
Verksamheten utvecklas genom vårt systematiska kvalitetsarbete, i kartläggning av nu-läge ser vi vad som behöver vara vårt nästa steg, vad vi skall ha fokus på och vilken kompetensutveckling vi behöver.
Delaktighet och inflytande i våra processer är viktigt för oss.
Vi lär av och med varandra och nätverkar mellan enheterna för att ta vara på varandras kompetenser.

Hos oss får du tillgång till egen iPad, fortbildning, handledning av specialpedagog, arbetskläder för utomhusaktiviteter samt, om du är nyutexaminerad, mentor.

Som förskollärare hos som får du chansen att utmanas och växa i din yrkesroll. Hos oss tar vi till vara på allas olika kompetenser för att berika och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och i första hand dig som har legitimation.

För att trivas hos oss behöver du som person vara driven och engagerad.
Ditt arbete präglas av en positiv inställning och ett nytänkande där du med engagemang och delaktighet omsätter dina idéer i praktiken i nära samarbete med dina kollegor. Du är lyhörd och bra på att kommunicera, samtidigt som du har en förmåga att få andra med dig i strävan att tillsammans nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten.

Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor.
Du skall ha god samarbetsförmåga och se arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling efter Lpfö.

Låter detta intressant, då ska du inte tveka utan söka denna lediga tjänst!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-01-08. eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-21
Referensnummer: A732863 - Kopia

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Liselotte Bitsch
Förskolechef
Mobiltelefon: 0704-67 70 00
E-post: liselotte.bitsch@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster