Förskollärare

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.

Arbetsuppgifter:

Till förskolan Ekedalsgatan 24 söker dig som är utbildad förskollärare. Förskolan består av 4½ avdelningar som är åldersindelade. Förskolan ligger i ett fint och lugnt område i Majorna där förskolegården gränsar till Slottskogen. Det är lätt att ta sig till förskolan med kommunala färdmedel.

Tillsammans bedriver vi en förskoleverksamhet som utmanar och stimulerar barnens nyfikenhet, utveckling och lust att lära. I arbetsuppgifterna ingår det att du tillsammans med ditt arbetslag och kollegor arbetar målinriktat. Ni planerar, genomför, analyserar och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument. Du tycker om att samarbeta och ser möjligheter i att organisera dagen så att kompetenser nyttjas på bästa sätt.
Förskolan ingår i Storområdet Kungen-Sanna. Inom området arbetar vi tillsammans i olika nätverk, har gemensam fortbildning och andra aktiviteter.

Vi erbjuder dig
- närhet och samarbete med specialpedagoger
- kontinuerlig fortbildning
- pedagogiska luncher
- arbetskläder för utomhusbruk
- friskvårdssubvention
- cykel subvention

Kvalifikationer:

Du är utbildad förskollärare, erfaren såväl som nyutbildad. För dig som är nyexaminerad förskollärare har vi ett introduktionsprogram och du får en erfaren mentor som stöd under första året.

Du har ett professionellt förhållningssätt med fokus på det kompetenta barnet. Du ser möjligheter hos varje barn och arbetar medvetet för att se och stärka varje barns förmågor.
Du strävar efter att ständigt utveckla förskolan, ser det systematiska kvalitetsarbetet som ett självklart redskap i utvecklingsarbetet för en förskola med hög kvalité.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med språkutveckling och kommunikation i form av olika metoder, tecken som stöd, bildstöd med mera.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-02-12. eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A741529

Andra uppgifter:

- Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så var gärna snabb in med din ansökan.
- Välkommen till oss på Ekedalsgatans förskola.

-Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Upplysningar lämnas av:

Annica Hultén
Förskolechef
Telefon: 031-365 97 67

Fackliga företrädare:

Carina Hammarstrand
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 32

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster