Anläggningsarbetare

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tjänsten är placerad på Tekniska förvaltningen, Stadsmiljöavdelningen som består av drygt 70 personer och under vår- och sommarsäsongen ytterligare ca 30 personer. Tillsammans ansvarar vi för drift och underhåll av stadens allmänna platser, så som gator, gatubelysning, torg, parker, naturområden mm.

Stadsmiljöavdelningen utför stora delar av sina åtaganden i egen regi, men anlitar även ett antal externa entreprenörer.


Arbetsuppgifter:

Arbetet inom gatuunderhåll är väldigt varierande och innebär att man får testa på många olika arbetsmoment så som tex. asfaltsarbeten, kantstensarbeten, platt och stensättning, sättning och reparation av dagvattenbrunnar, röjning av växtlighet, gallerrensning, brounderhåll mm. Gillar du variation i ditt arbete och gillar att röra på din kropp, då kan detta jobbet vara utmärkt just för dig. Utöver det vanliga underhållsarbetet så utför vi även en del mindre anläggningsjobb i egen regi. Under vinterhalvåret jobbar vi mycket med vinterväghållningen i staden.

I och med att enheten har en bredd i sin verksamhet finns det möjligheter att söka platser för många olika yrkeskategorier. Även du som är i början av din yrkeskarriär är välkommen med en ansökan.

Vi erbjuder dig ett varierande jobb där vi arbetar i team där alla hjälps åt och som tillsammans har många års erfarenhet av gatuunderhåll och anläggning.

Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell.

Kvalifikationer:

Du ska ha park-/anläggningsteknisk utbildning eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Som anläggningsarbetare ska du ha praktisk och teoretisk bakgrund inom yrkesområdet med stort kundfokus.

Vi söker en person som är öppen, flexibel och serviceinriktad samt innehar god samarbetsförmåga.
Vi värdesätter personliga egenskaper såsom att du har god initiativförmåga, är ordningsam och tar eget ansvar för arbetet. Att du är kreativ och ser vad som kan och behöver göras för att skapa en trivsam utemiljö i kommunen.

Körkort B är ett krav och BE är meriterande. Du skall ha grundläggande datakunskap.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-01
Referensnummer: A714240

Andra uppgifter:

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan snarast.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Niclas Alfredsson
Enhetschef gatuunderhåll
Mobiltelefon: 0707-69 06 16

Fackliga företrädare:

Ari Mäki
Kommunal
Telefon: 0707-69 06 45

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster