Kultursamordnare

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Verksamheten Kultur & fritid består av tre enheter: bibliotek, kultur & kulturskola och ungdomsverksamhet. Verksamheten ingår i sektor utbildning. Denna tjänst finns i enheten för kultur & kulturskola. I Kulturhuset Fregatten arrangeras varje dag ett flertal arrangemang och utställningar.

Arbetsuppgifter:

Som kultursamordnare kommer du att ha ansvar för planerande, samordnande och genomförande av kulturprogram, utställningar och evenemang i Stenungsunds kommun. Du leder programplaneringsgruppen som arbetar med att planera och genomföra arrangemang på våra mötesplatser. Du har särskilt ansvar för Kulturhuset Fregattens konsthall, Galleri Koch, att programsätta utställningar samt utveckla det konstpedagogiska arbetet. Vi söker hela tiden nya vägar för vår programverksamhet och välkomnar dig med nya idéer om former och innehåll. Att vara en länk till kommunens kulturföreningar är också en viktig del i din tjänst. Samverkan inom verksamheten med andra enheter är en viktig del i uppdraget. Arbetet är självständigt samtidigt som du har en utåtriktad roll och ingår i olika typer av nätverk och samarbeten för att utveckla innehållet i kulturhuset. För att trivas med arbetet behöver du vara flexibel och idérik, kunna planera långsiktigt men också snabbt fånga det som är angeläget just nu.

Kvalifikationer:

Du har god kunskap inom aktuella kulturuttryck, gärna med särskild kompetens inom bildkonstområdet.
Du har erfarenhet från att bedriva och samordna programverksamhet och projekt inom kulturområdet.
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot kultur eller annan utbildning som bedöms som likvärdig.
Du är ansvarsfull, initiativrik och resultatinriktad samt utåtriktad och inriktad på nätverksbyggande.
Du har ett gott bemötande med hög social kompetens och en positiv inställning.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema. Kvälls- och helgtjänstgöring
Tillträde: 2018-04-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referensnummer: A734895

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Vi ser helst att du söker detta jobb digitalt genom www.offentligajobb.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Britta Netterfors
Enhetschef kultur & kulturskola
Telefon: 0303-73 80 65
E-post: britta.netterfors@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster