Förskollärare till Lexby förskola

Förskollärare till Lexby förskola
Välkommen till oss i Lexby utbildningsområde!
Området består av fyra förskolor. Vi söker en förskollärare till Lexby förskola som är en förskola med två avdelningar. En avdelning med barn från 1-3 år och en avdelning med barn från 3-5 år.

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Vi ser förskolan som en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Vi utgår ifrån att barnet är medkonstruktör av sin kunskap, kultur och identitet. Vi menar att barn har en egen röst och bör lyssnas på och tas på allvar. De ska involveras i den demokratiska dialogen och beslutfattandet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller utbildats till lärare mot yngre åldrar som är nyfiken på att tillsammans med oss på Lexby skapa en rolig trygg och lärande förskola.
Vi söker dig som ser din roll som pedagog som en forskande, tänkande och reflekterande praktiker, som försöker fördjupa sin förståelse av vad som pågår, vad barnen är nyfikna på och hur de lär.
Vi söker sig som har erfarenhet av pedagogisk dokumentation som verktyg för ständig förändring och utveckling.
Vi söker dig som vill utveckla lärmiljöer som är utmanande och tillåtande, där barnet erbjuds att uttrycka sig på många olika sätt och där barnet får möjlighet till att hjälpa och lära av varandra.
Vi söker dig om vill fördjupa och nyansera arbetet med projekt och grupplärande genom estetiska lärprocesser.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillsättning enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referensnummer: A705090

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Anki Larsen
Förskolechef
Telefon: 031-792 97 29

Fackliga företrädare:

Nås via kommunens växel
Telefon: 031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster