Psykiatrisjuksköterska, Hemsjukvården

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss.

Vi söker dig som vill arbeta i hemsjukvården med inriktning psykiatri.

Arbetsuppgifter:

Ditt ansvar som sjuksköterska i kommunal hemsjukvård är mot målgruppen med psykiskt funktionsnedsättning. Det innebär att personerna har/har haft missbruksproblem och/eller psykiska funktionshinder.
Vi arbetar personcentrerat, vilket innebär en strävan att skapa goda relationer med personerna i deras boende. Du kommer att arbeta i tvärprofessionellt team tillsammans med andra sjuksköterskor, biståndshandläggare, verksamhetspedagoger, boendestödjare och omvårdnadspersonal. Du har ett nära samarbete med psykiatriska öppen- och slutenvården samt vårdcentralen.

Dagtid med tjänstgöring var femte helg.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri.
Du är en lugn och säker person som kan prioritera och ta egna initiativ. En person som sätter individen i centrum och värdesätter goda relationer.
För detta arbete krävs att du är specialutbildad inom området psykiatri, gärna med praktisk erfarenhet i psykogeriatrik. Vill arbeta personcentrerat och har ett stort engagemang. Är trygg både som person och i din yrkesroll. Trivs i en miljö där vi kommunicerar och samarbetar.
Du får ett omväxlande och meningsfullt arbete inom i hemsjukvården samt får möjlighet att arbeta tillsammans med ett fantastiskt gott gäng. Möjligheter att ta ett eget ansvar där du kan påverka och skapa goda relationer.
B-körkort är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A692428

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Upplysningar lämnas av:

Anette Whiltås
Tf enhetschef
Mobiltelefon: 0704-32 07 57
E-post: anette.whiltas@ale.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster