Förskollärare i förskoleklass till Furulundskolan Furan

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Skolan är uppdelad på två enheter, Furan och Lunden. Furan är den äldre enheten som funnits sedan bostadsområdet byggdes. Här inryms de yngre barnen, från förskoleklasserna till skolår 5. Lunden är den nyare enheten och här finns de äldre eleverna upp till skolår 9. Vi har cirka 700 barn/elever i förskoleklasserna, den integrerade skolan - skolbarnsomsorgen och grundskolan år 1-9.

Arbetsuppgifter:

Driva och utveckla arbetet på Furulunds skolans förskoleklasser. Ge barnen en trygg, kreativ och lärande tid i förskoleklassen och på fritids. Särskilt arbetar vi i förskoleklassen med språklig utveckling, motorik och identitetsutveckling. Ansvara för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten. Samarbeta under dagen med övriga pedagoger i arbetslaget och göra hela dagen bra för barnen. Pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan, och andra vanliga uppgifter för en förskollärare på en skola.

Kvalifikationer:

Vi söker en glad, driftig och initiativrik förskollärare som är förtrogen med styrdokumenten och förskoleklassens uppdrag och vill vara med att göra Furulunds skola rolig, trygg och lärorik för alla. Förmåga att möta barnens behov av lärande, trygghet och utmanande aktiviteter. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor. Vi önskar en glad, ambitiös, tydlig och duktig pedagog som ser möjligheter snarare än problem, tycker om barn och alltid har deras bästa för ögonen.

Behörighet som förskollärare. Erfarenhet av arbete i skolan. Intresse och förmåga att se och bekräfta alla barn samt att hålla en god struktur och överblick. Gärna utbildning och erfarenhet av föräldrasamverkan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde: 8/1-2018

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-27
Referensnummer: A722014 / UN 2017:10

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Upplysningar lämnas av:

Anna Gunnervik
Tf rektor
Telefon: 031-792 15 89

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 031-792 97 55
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster