Enhetschef till funktionshinders utförarverksamhet, TV

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg.

Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Arbetsuppgifter:

Vi har gjort en omorganisation av enhetschefernas områden och därmed utökat antalet tjänster. Detta gör att vi nu söker en ny kollega som vill arbeta tillsammans med oss i den nya ledningsgruppen där idéer och prestigelöshet ger oss god och kreativ arbetsmiljö. Vi står inför många spännande utmaningar framöver och därför behöver vi Dig som är erfaren chef som tycker om att leda och inspirera medarbetarna så vi skapar goda och kvalitativa verksamheter.

Under 2018 kommer ombyggnationen av Daglig verksamhet stå klar och vi ser fram emot nya kollegor som kan bidra med idéer och kunskap i den processen.

Som Enhetschef i Öckerö kommun får du ett spännande och utmanande i uppdrag i att leda, planera, följa upp och utveckla verksamheten. Kommunens storlek gör att vi har ett övergripande perspektiv och kan hjälpas åt med utveckling och gemensamma strategier.

Tillsammans med medarbetarna ansvarar du för att insatserna till den enskilde håller god kvalitet och att det ges och utformas utifrån individens behov och önskemål. Vi satsar på kompetensutveckling till medarbetarna och har ett Pedagogiskt team som stöd för enhetscheferna. Du har ett ansvar för budget, personal och arbetsmiljö samt samverkan med såväl interna som externa aktörer. Vi arbetar med en modell när det gäller ledning och styrning samt har Stratsys som ett kvalitetssystem. Som enhetschef har du tillgång till flertalet stödfunktioner som på ett generöst sätt stöttar dig i ditt uppdrag.

Du ingår i ledningsgruppen för IFO/FH och är underställd verksamhetschefen.

Kvalifikationer:

Socionom eller annan 3-årig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Gärna någon form av vidareutbildning. Erfarenhet som ledare/chef gärna är ett krav och erfarenhet inom funktionshinder är ett önskemål. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana och att använda verksamhetssystem.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referensnummer: A734796

Andra uppgifter:

Tjänsten kommer att tillsättas om erforderliga beslut fattas.

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Mer information om kommunen och vår verksamhet finns på www.ockero.se

Upplysningar lämnas av:

Ulla Hedström
Verksamhetschef
Telefon: 031-97 62 26

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare
Telefon: nås via kommunens växel 031-97 62 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster