<<Tillbaka

Undersköterska - sommarvikarier söks till Kungshults vårdboendeDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Kungshults vårdboende ligger naturskönt vid Pålsjö skog och har 72 lägenheter som är fördelade på tre våningar.

På Kungshults vårdboende arbetar vi utifrån att varje hyresgäst får en så bra och meningsfull dag som möjligt utifrån sina egna förutsättningar.

Tycker du att detta låter spännande sök sommarvikariat hos oss.

Arbetsuppgifter

• Ge individuell omsorg och service till hyresgästerna på ett sätt som gör att varje individ känner sig unik och delaktig.
• Samverka tvärprofessionellt i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet med driftschef, undersköterskor, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, fysioterapeut och övrig personal.
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering.
• Ta aktiv del i helheten som krävs för att hyresgästerna skall få bra livskvalitet utifrån deras individuelle förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller har påbörjat vård och omsorgsprogrammet eller annan pågående högskoleutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.

Krav är att du ska ha fyllt 18 år.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse. Schema: Dag- och nattjänstgöring.
Antal platser: 20

Upplysningar

Britt-Marie Mattsson
Driftchef
042-10 66 15

Ann-Christin Hansson
Samordnare
042- 10 65 71

Fackliga representanter:

Kommunal
042-10 50 91

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C17338
Sista ansökningsdatum: 2018-05-01


Sök jobbet här

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.