Erfaren lärare med bred behörighet åk 4-6, Kyrkbyskolan

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Kyrkbyskolan strävar efter att vara en skola där eleverna lär för livet och utvecklar en positiv självbild, en skola där eleverna har studiero och känner trygghet.
Vi vet att alla elever kan utvecklas, att alla kan och vill lära sig. Vi vet att varje pedagog gör skillnad för varje barns utveckling.

Våra två fokusområden nu och framöver har vi gemensamt kommit fram till på skolan. Det handlar om att utveckla vårt främjande elevvårdsarbete i nära samverkan med elevhälsoteamet samt ett kollegialt lärande med fokus på betyg och bedömning i syfte att höja vår gemensamma bedömarkompetens.

Kyrkbyskolan har engagerade och uppdragsmedvetna medarbetare inklusive ett kompetent och professionellt elevhälsoteam.

Kyrkbyskolan har ca 290 elever i åk 4-6. Skolan ligger centralt i Nödinge, dit det finns goda kommunikationer. För tre år sedan flyttade vi in i nyrenoverade lokaler anpassade efter modern skolverksamhet.
Skolan har ljusa klassrum med ett eller två grupprum i direkt anslutning till klassrummet. Alla elever har en egen dator och samtliga klassrum har en projektor i taket.
Lärarna har egna arbetsplatser i direkt anslutning till sitt arbetslag.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ansvara för undervisning med elever som har behov av extra stöd i ett mindre sammanhang tillsammans med vår NPF-pedagog och våra resurspersoner.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i flera ämnen i åk 4-6.
Du har kunskap om och erfarenhet av elever med eller utan diagnos inom begreppet neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF).
Du arbetar lågaffektivt och är övertygad om att alla elever vill utvecklas och lära sig saker. Du anser att om eleven inte lyckas har vi vuxna runt omkring ett gemensamt ansvar att försöka förändra förutsättningarna.
Du har vana av att ta ett stort ansvar men också att samarbeta med kollegor i arbetslag och elevhälsoteam.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08. Eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referensnummer: A729376

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Andersson
Rektor Kyrkbyskolan
Telefon: 0704-32 07 22

Fackliga företrädare:

Sara Dahl
DIK
Telefon: 0704-32 04 82

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster