Skolskjutssamordnare

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsamman arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025.
Välkommen till Lerums kommun, vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar! För mer information läs mer på www.lerum.se.

Tjänsten som skolskjutssamordnade tillhör administrativa enheten på Sektor lärande. Administrativa enheten är en stödfunktion som arbetar med uppdrag inom bland annat administration, planering, IT och utredning. Enheten består idag av 14 medarbetare och leds av administrativ chef.

Arbetsuppgifter:

Som skolskjutssamordnare planerar och samordnar du skolskjutsverksamheten. Du handlägger självständigt ansökningar om skolskjuts, elevresor och inackorderingstillägg enligt bestämmelserna i skollagen och de kommunala riktlinjerna. I din roll är du delaktig i arbetet med att utveckla rutiner kring handläggning och samordning för skolskjutsverksamheten. I uppdraget ingår att besvara frågor från allmänheten och andra aktörer gällande skolskjutsfrågor, främst via telefon och mail. Du kommer också att informera om skolskjuts i olika sammanhang såsom informationsträffar på skolor m.m.

En viktig del av uppdraget innebär också att arbeta med kvalificerad ekonomihandläggning inom sektorns ansvarsområden.

Kvalifikationer:

Som person är du driftig, strukturerad och lyhörd samt har lätt att samarbeta och kommunicera med andra. Detta är en utåtriktad roll med många kontaktytor vilket kräver social kompetens och tydlighet. Du är utvecklingsorienterad med förmåga att förbättra och utveckla skolskjutsverksamheten. Att du är stresstålig och trivs med varierande arbetsuppgifter är också viktigt.

Vi vill att du har lämplig högskoleutbildning gärna med inriktning mot samhällsvetenskap samt erfarenhet av ekonomiadministration.

Antal tjänster: 1. Tillträde enligt överenskommelse

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-24
Referensnummer: A696676

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Nilsdorff
Administrativ chef
Telefon: 0302-52 20 87
E-post: gunilla.nilsdorff@ lerum.se

Martin Wikman
Planeringsledare administration
Telefon: 0302-521610
E-post: martin.wikman@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster