Förskollärare till Gärdesängens Förskola 100%

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!Arbetsuppgifter:

Som förskollärare på Gärdesängens förskola fungerar du som en pedagogisk ledare och inspireras av barns nyfikenhet och glädje samt av deras frågor.
Vi arbetar aktivt med lärmiljöer och barns inflytande och delaktighet. Vi analyserar vår verksamhet tillsammans och ser till att delaktighet skapas på alla nivåer.
På Gärdesängen arbetar vi med ett aktivt lärande genom leken vilket bekräftar barns nyfikenhet, frågor och engagemang. Att se det kompetenta barnet innebär för oss att barnen är delaktiga i alla sammanhang av sin dag på förskolan.
Gärdesängens förskola arbetar med ett gemensamt fokus på språket. Alla pedagoger har gått eller går utbildning i TAKK-Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation.
Alla pedagoger har en Ipad för den pedagogiska dokumentationen.

Som förskollärare hos som får du chansen att utmanas och växa i din yrkesroll. Hos oss tar vi till vara på allas olika kompetenser för att berika och utveckla verksamheten.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och i första hand dig som har legitimation. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att jobba som förskollärare, men vi vänder oss även till dig som nyligen blivit klar med din utbildning.

För att trivas hos oss behöver du som person vara driven och engagerad och tro på det interaktiva lärandet för barnen som ett komplement till övriga metoder och arbetssätt.

Ditt arbete präglas av en positiv inställning och ett nytänkande där du med engagemang och delaktighet omsätter dina idéer i praktiken i nära samarbete med dina kollegor. Du är lyhörd och bra på att kommunicera, samtidigt som du har en förmåga att få andra med dig i strävan att tillsammans nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten.

Med tydliga värderingar i grunden och en förmåga att tänka utifrån ett etiskt perspektiv har du ett respektfullt och varmt förhållningssätt gentemot barn och föräldrar.

Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor.
Du skall ha god samarbetsförmåga och se arbetslaget och förskolorna som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling efter Lpfö.
Att ha respekt för olikheter mellan individer och ett gott förhållningssätt till barn och föräldrar är betydelsefulla kriterier i vårt val av medarbetare.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-01
Referensnummer: A714115

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Christina Gyllander
Mobiltelefon: 0707690136

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster