Skolsköterska 50 % till Backaskolan och Landvetterskolan

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande och verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Skolsköterskan arbetar främst med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Härryda kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser, har också ett nära samarbete med rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och driver tillsammans med dem utveckling av elevhälsoarbetet på skolan. Det finns också ett nätverk för alla skolsköterskor inom kommunen som träffas regelbundet och har ett tätt samarbete.

Härryda kommun växer och med det antalet skolor och elever. Vi söker därför 50 % skolsköterska till Backaskolan och Landvetterskolan som båda ligger i Landvetter. Backaskolan är en nybyggd skola (F-3) som startar ht 17 med elever i fsk-klass och åk 1.

Arbetsuppgifter:

Backaskolan kommer att vara huvudarbetsplats för tjänsten och man ingår i skolans elevhälsoteam som består av skolsköterska, skolläkare, skolkurator, specialpedagog och skolpsykolog. Eftersom skolan inte är fullt utbyggd med alla årskurser kommer en del av tjänsten under läsåret 17/18 att kombineras med årskurs 4 och 5 på Landvetterskolan där en av skolsköterskorna kommer att vara tjänstledig för studier.

Kvalifikationer:

Du som söker har gärna erfarenhet som skolsköterska och är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterska.

För att arbeta som skolsköterska bör du vara en god lyssnare, bra på att kommunicera och ha förmåga att skapa goda relationer med elever, lärare och vårdnadshavare.

Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal upprättas

Rekryteringsarbetet påbörjas efter hand som ansökningarna kommer in så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 50 %
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-16
Referensnummer: A704959

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Cederberg
Enhetschef
Telefon: 031-724 67 17
E-post: gunilla.cederberg@ harryda.se

Anna Lindelöf
Medicinskt ledningsansvarig skolsköterska
Telefon: 031-724 67 19
E-post: anna.lindelof@harryda.se

Fackliga företrädare:

Sofia Högevoll
Vårdförbundet
Telefon: 031-724 83 70

Maria Amb
Vårdförbundet
Telefon: 031-724 82 43

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster