Park- och anläggningsarbetare

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille.

Vi bygger för framtiden i Partille. Med flera stora samhällsbyggnadsprojekt på gång inom kommunen blir vägen från förort till förstad allt tydligare med fler bostäder, bra kommunikationer och ett starkt utbud handel och service.

Inom samhällsbyggnadskontoret förenar vi kompetens inom teknik och samhällsbygge. Gata/Park är en del av den tekniska avdelningen och ansvarar för investeringar, drift och underhåll av gatu-, park-, naturmark och offentliga miljöer i Partille kommun. Enheten ansvarar också för kommunens fordon samt förrådshantering. I dag arbetar cirka 25 st på enheten.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och skapa en trevlig utemiljö i Partille? Då är detta jobbet för dig.

Gata/parkenheten har ett viktigt uppdrag att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö. Gata/Park ansvarar för skötseln av allmänna detaljplanelagda ytor i kommunen såsom gator, skyltning, lekplatser, gräsytor, och skog mm. Vi säkerställer även att renhållning samt vinterväghållning fungerar.

I vårt arbete strävar vi efter att vara professionella, effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa ett trevligt Partille. Du ingår som medarbetare i ett arbetslag med stort gemensamt ansvar att planera och utföra de beskrivna arbetsuppgifterna. Det är ett jobb som ställer krav på ansvarskänsla och förmåga att samarbeta. Du kommer även att ingå i kommunens vinterberedskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

Du har gymnasieutbildning och stor erfarenhet av drift- underhåll gällande park och/eller anläggningsarbeten samt god maskinvana. B-körkort erfordras.

Erfarenhet av skogsarbete samt motorsågskörkort är meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-10
Referensnummer: A706383

Andra uppgifter:

Här finns vi: Gata/Park har sin verksamhet samlad i Brodalen, strax öster om Partille centrum. Härifrån utgår även va-verkets arbetsledning och rörläggare.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Andreas Bryngelsson
Enhetschef gata/park
Telefon: 031 7921057
E-post: andreas.bryngelsson@ partille.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster