Leg Arbetsterapeut

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 51 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder.

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 4000 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete. Här får du vara med och uppfinna!
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker två nya kollegor som trivs med att arbeta i en föränderlig organisation och kan bidra till utveckling av vårt arbete inom Kommun Rehab.

Som arbetsterapeut på Kommun Rehab Angered arbetar du i team med fysioterapeut, sjuksköterska och omvårdnads- eller stödpedagog/stödassistent. I arbetsuppgifterna ingår bland annat bedömning, träning, hjälpmedelsutprovning, hjälpmedelsförskrivningar, bostadsanpassning, rehabilitering, habilitering, utbildning och handledning för personal. Du arbetar för att ta tillvara på personers resurser och för att stärka individens förmågor i andan av ett personcentrerat förhållningssätt.

Hos oss finns möjlighet att få fördjupningsuppdrag/del av uppdrag i din tjänst kopplat till de målområden vi förväntas utveckla. Exempel på sådant är vårdplaneringsprocessen eller att arbeta med fallprevention.

Kvalifikationer:

För dessa tjänster krävs att du är legitimerad arbetsterapeut med intresse för äldre och/eller yngre personer med psykiska eller fysiska funktionshinder. Du ska tycka om att handleda och du är pedagogisk i ditt utförande. Du är social, engagerad och samverkar väl i grupp och har erfarenhet av arbete inom korttidsverksamhet, funktionshindersverksamhet eller inom särskilt boende. För tjänsten kräver vi även att du har körvana och innehar B- körkort.

Då stor del av arbetet är teambaserat krävs det att du har mycket god samarbetsförmåga. Vidare har du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, lyhördhet, flexibilitet och kreativitet.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi kan komma att påbörja intervjuarbetet innan sista ansökningsdag har löpt ut.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referensnummer: A670309

Andra uppgifter:

Vi intervjuar löpande under annonstiden.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I SDF Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänlig men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Maria Ljung, Enhetschef
Telefon: 031 365 13 87
E-post: maria.ljung@ angered.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Birgitta Stavholm
Leg. Arbetsterapeut/ SACO
E-post: birgitta.stavholm@ angered.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster