Undersköterskor till Kaggeleds Äldreboende

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och göra det möjligt för våra äldre att ha en meningsfull tillvaro?

Vi söker nu tre undersköterskor till oss på Kaggeleds Äldreboende med inriktning demens. Tillsammans med dina kollegor kommer du att vara en nyckelperson i nätverket runt de äldre, samt arbeta för att motivera och stimulera dem utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål.

Kaggeleds äldreboende är ett boende för personer med demenssjukdomar. Här bor 64 äldre fördelande på åtta enheter. Vi arbetar med ett personcentrerat och salutogent förhållnings-/arbetssätt vilket innebär att vi uppmuntrar och stödjer boende i deras vardag med fokus på individen.

Vi arbetar efter den nationella värdegrunden och har ett hälsofrämjande förhållningssätt. Arbetet innebär att ge social omsorg och omvårdnad genom att se till det friska hos varje omsorgstagare. För att säkerställa värdegrunden har vi minst två reflektionstillfällen per vecka inplanerade. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska samt utföra rehabiliterande insatser efter delegering från sjukgymnast och arbetsterapeut.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en spännande miljö med möjlighet att göra skillnad. Du har möjlighet att påverka din arbetstid utifrån verksamhetens behov genom schemaläggning i Time Care. All social dokumentation sker i Treserva.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning på gymnasienivå eller likvärdigt. Du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdomar och gärna med BPSD. Det är också viktigt att du har god datorvana, har du arbetat i Treserva, Time Care Pool är det meriterande. För att kunna kommunicera med kollegor och omsorgstagare, samt för att kunna ta del av instruktioner och dokumentera behöver du ha tillräckliga kunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Som person trivs du med att arbeta självständigt och då periodvis i ett högt tempo. Du har förmåga att fatta snabba beslut när så behövs och kan enkelt ställa om för att ge din hyresgäst en stund av din tid. Du har ett bra bemötande i alla situationer, där du har en personlig stabilitet och är metodisk i ditt arbetssätt. Vidare sätter du den boendes behov i fokus och finner en stolthet i det yrke du valt. Du förutsätts vara flexibel och förstår att ditt schema kommer innehålla både vardag som helgpass tillika arbetspass förlagda på både kväll som dag.

Eftersom vår verksamhet präglas av ett starkt kvalitetstänk är det viktigt att du har förmåga att se förbättringsmöjligheter och vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-27
Referensnummer: 265/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av personer med företrädesrätt.

Upplysningar lämnas av:

Annacarin Granqvist
Enhetschef
Telefon: 031-36 56 820

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster