Två verksamhetsutvecklare till Utvecklingsenheten

Utvecklingsenhetens uppdrag är att stödja både förvaltning och politik att ur ett kvalitets-, kund- och hållbarhetsperspektiv utveckla kommunens verksamheter inom främst fyra fokusområden: ledning och kvalitet, demokrati och inflytande, hållbarhet samt innovation och digitalisering. På Utvecklingsenheten arbetar idag 12 verksamhetsutvecklare med kompetens inom enhetens fokusområden.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu två verksamhetsutvecklare till Utvecklingsenheten. Innehållet i arbetet handlar framförallt om att leda och genomföra uppdrag och projekt inom områdena ledning, kvalitet innovation och digitalisering. Lerums kommun driver ett treårigt innovationsprojekt med stöd från Vinnova där vi ser många spännande möjligheter. Som verksamhetsutvecklare på Utvecklingsenheten arbetar du tätt tillsammans med både politiker, förvaltningsledning, medarbetare, invånare och andra aktörer utanför den kommunala organisationen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och erfarenhet av att självständigt driva uppdrag, projekt och processer. Vi välkomnar sökande med bakgrund i offentlig och/eller privat sektor. Det är viktigt att du är samhällsengagerad och har förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Du är initiativrik och strukturerad samt har förmåga att prioritera och planera dina egna arbetsuppgifter. Rollen förutsätter också att du är analytisk, utvecklings-inriktad och omvärldsorienterad. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Antal tjänster: 2. Två verksamhetsutvecklare till Utvecklingsenheten

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-02-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referensnummer: A741438

Andra uppgifter:

Lerums kommun har cirka 3 000 medarbetare som arbetar för att erbjuda kommunens cirka 41 000 invånare en väl fungerande samhällsservice. Kommunen har en stark tillväxttakt och allt vi gör ska präglas av vår vision - Sveriges ledande miljökommun 2025. Visionens ledord kreativitet, hållbarhet och inflytande ska genomsyra allt och alla i organisationen. Kommunen som arbetsplats ska vara en plats för nytänkande och innovation.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som årsarbetstid, friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Anders Lindgren
Förvaltningscontroller
Mobiltelefon: 0722246510
Telefon: 0302-52 11 37
E-post: anders.lindgren@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster