Barnskötare söks till förskolor i Furulund, Vi är nyfikna på dig! Vill du vara med?

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.Arbetsuppgifter:

Verksamheten på våra förskolor genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfylldalärandet ges stort utrymme i vardagen. Vi söker nu pedagoger som är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola – alla dagar.

Furulunds förskoleområde består av Nävervägens förskola, Hyggesvägens förskola, Fridåsens förskola och Timmerslätts förskola.
Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan våra förskolor och en gemensam plattform för kommunikation och kollegialt lärande med goda förutsättningar för att utvecklas och växa som pedagog. Hos oss möts barnen av en miljö där de kan känna glädje och trygghet när de kommer till förskolan och bli uppmärksammade och bekräftade på ett positivt sätt. Lusten, nyfikenheten samt den egna viljan är de starkaste drivkrafterna för lärande.
Vi tar tillvara på varandras olikheter och ser det som en tillgång i den dagliga verksamheten.
Vi är nyfikna på dig! Vill du vara med?

Kvalifikationer:

• Du har ett tydligt fokus på mötet med barnet och barnets lärande.
• Du är positiv, flexibel och är inte rädd för att ta egna initiativ.
• Du har en god samarbetsförmåga samt gott bemötande gentemot alla du möter oavsett om det är pedagoger, barn eller vårdnadshavare.
• Du är stresstålig och hög ansvarskänsla.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du är utbildad barnskötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att vara aktuell för tjänsterna så ska du enligt lag kunna visa upp giltigt belastningsregisterutdrag.

Utöver detta finns det även möjlighet att arbeta på förskolor i andra områden i Partille kommun.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Timlön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde: 2017-10-02 Urvalsarbetet påbörjas innan sista ansökningsdag passerat.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: A711027 2017:623

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Sandra Hultberg
Förskolechef
Telefon: 031-792 15 20
E-post: Sandra.hultberg@ partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster