Speciallärare till Furulundskolan, Furan

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Skolan är uppdelad på två enheter, Furan och Lunden. Furan är den äldre enheten som funnits sedan bostadsområdet byggdes. Här inryms de yngre barnen, från förskoleklasserna till skolår 5. Lunden är den nyare enheten och här finns de äldre eleverna upp till skolår 9. Vi har cirka 700 barn/elever i förskoleklasserna, den integrerade skolan - skolbarnsomsorgen och grundskolan år 1-9.

Arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår att leda och driva arbetat med Skolverkets bedömningsstöd, ha kontakt med alla arbetslag för både diskussioner om arbetets upplägg och hur vi bäst bemöter elever med inlärningsproblematik. Arbetet med elever, enskilda eller i mindre grupp, är centralt i uppdraget. Vidare är samarbetet med skolans specialpedagog och rektor viktig i prioriteringen av arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Furan söker en speciallärare med bred kompetens inom grunskolans första hälft. Du ska kunna hantera både språkliga och matematiska svårigheter hos våra elever och ha en stor förmåga till samarbete med skolans övriga pedagoger, elever och föräldrar.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Från augusti 2017 eller enligt ö.k

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-18
Referensnummer: A700290 / UN/2017:10

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Björn Söderqvist Ceder
Rektor på Furan
Telefon: 031-792 99 34
E-post: Bjorn.SoderqvistCeder@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 031-792 97 55
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Solveig Hjalmarson
Lärarnas Riksförbund
Mobiltelefon: 0709-931227
E-post: solveig.hjalmarson@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster