Stödassistent/ Undersköterska sökes till Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Hos oss på Tanneskärsgatan ingår du i en arbetsgrupp med positiva och engagerade kollegor. Tillsammans gör vi skillnad och vårt arbete är viktigt för människor som behöver individuellt stöd i sin vardag.

Målet med vårt arbete är att våra boende ska få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor.

Vi erbjuder dig en trygg anställning med ett flexibelt och meningsfullt arbete där du har möjlighet att påverka arbetets innehåll och dina arbetstider. Att arbeta hos oss innebär variation med frihet under ansvar. Du får möta många olika människor och genom mötena själv utvecklas som person.

Hos oss har vi en hög personaltäthet med få boenden. Här har du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen ur andra människors perspektiv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer med andra människor och stöttar dem som har svårt att göra sin röst hörd.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge personerna på boendet individuellt stöd i deras dagliga livsföring, där tonvikten ligger på personlig omvårdnad.

Du kommer att vara en del av en arbetsgrupp som utgår från tydliggörande pedagogik och det ingår även vanligt förekommande sysslor i ett hushåll.

Du kommer att arbeta med dina kollegor för att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten vilket innebär att dokumentation och uppföljning ingår i dina dagliga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en omvårdnadsutbildning mot stödassistent eller undersköterska, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom området flerfunktionsnedsättningar. Kommunikation och dokumentation är en viktig del av arbetet vilket ställer krav på att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi ser helst att du har B-körkort.

Du tycker om människor och har ett pedagogiskt förhållningssätt i ditt arbete. Vidare ska du vara lyhörd för brukarens behov och se till att dessa tillgodoses. Av dig krävs ett pedagogiskt förhållningssätt för att säkerställa individens behov av stöd och utveckling i vardagen.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till oss i Västra Göteborg!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A742800

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Marie-Louice Danielsson Binnergård
Enhetschef
Telefon: 031-3664289

Fackliga företrädare:

Hanan Baalbaki
Kommunal
Mobiltelefon: 0722154089

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster