Lärare åk 4-6, Eklandaskolan, 100%

Mölndals stad är under stark tillväxt med 60 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 4 900 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet.

Eklandaskolan är en F - 6 skola och har ca 650 elever. Skolan har fem stycken fritidshem varav ett är ett utefritids som bedriver majoriteten av sin fritidsverksamhet i skogen. Eklandaskolan är en del av barnens väg från Eklandaförskolor, genom Eklandaskolan till Fässbergsskolan där eleverna avslutar sin grundskola i Mölndals Stad. Denna väg kantas av stabilitet, trygghet och långsiktighet.

På Eklandaskolan har vi lärande i fokus. Det är viktigt för oss att alla skall må bra och känna en glädje över att gå här. Vi som arbetar på Eklandaskolan har stort engagemang, bred kompetens och samarbetar mycket kring eleverna som går hos oss.

Skolans ledning består av en rektor samt två biträdande rektorer där den ena ansvarar för grundskolan och den andra för fritidshem och förskoleklass. På detta sätt får vi ett närvarande och operativt ledarskap vilket i sin tur leder till stort medinflytande och korta beslutsvägar. Allt för att tillsammans skapa en verksamhet anpassad till elevens behov.

Mer information finner du på vår hemsida.

Arbetsuppgifter:

I år 4-6 arbetar du i ett arbetslag kring eleverna. Du är mentor för en grupp elever och har undervisning i det arbetslag du ingår i. På Eklandaskolan arbetar vi med att ha ett gemensamt förhållningssätt till eleverna. Detta innebär till exempel gemensamma rutiner, samsyn kring lärandet samt arbete med likvärdig bedömning. År 4-6 har praktisk-estetiska ämnen samlade på en heldag per årskurs/vecka. Den dagen har lärarna planeringsdag i sitt arbetslag.

Kvalifikationer:

Vi söker en utbildad lärare till åk 4-6 som har ett stort intresse att arbeta i arbetslag. Behörighet i ämnet NO är meriterande. Ditt uppdrag är tillsammans med arbetslaget att arbeta för att barnen långsiktigt ska nå målen när de lämnar grundskolan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Vi påbörjar rekryteringsprocessen innan ansökningstiden går ut

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-14
Referensnummer: A703766

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Annika Fallström
Biträdande Rektor
Telefon: 0728-563596
E-post: annika.fallstrom@ molndal.se

Carina Olsson
Rektor
Telefon: 0707-690188
E-post: carina.olsson@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Lärarnas riksförbund, Annika Håkansson
Telefon: 031-273701

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster