Undersköterska till korttidsenhet

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en kunnig och erfaren undersköterska till Gråbergets korttidsenhet. Våra undersköterskor på korttidsboendet arbetar i team, korttidsboendet har 28 platser.

Hos oss kommer du att arbeta i ett kompetent arbetslag som sätter brukaren i centrum. Målet för brukarna som vistas på korttidsenheten är att återta, bibehålla och/eller förbättra sina funktioner efter till exempel ett sjukhusbesök.
I arbetsuppgiften ingår läkemedelshantering och rehabiliterade insatser efter delegering av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Vi arbetar för att stärka den enskildes resurser, på så väl fysisk som kognitiv och social nivå. Med utgångspunkt från individens behov, genomförandeplan och önskemål skapar vi hållbara strukturer, verkar för välbefinnande och tränar för en ökad självständighet och snabb återhämtning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med mångårig erfarenhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på korttidsvård.

För dokumentation använder vi Treserva och därför bör du ha en viss datavana.

Du har ett genuint intresse för människor, en positiv livssyn och vill utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Hos oss får du arbeta i en miljö där kunskaper och engagemang tas tillvara. Du ska ha ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och vara intresserad av det som rör arbetet. Tillsammans med dina arbetskamrater vill du skapa ett klimat där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter, är flexibel och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö där det händer saker hela tiden. Arbetet förutsätter att du klarar ett visst mått av stress. Du ska vara nytänkande och öppen för alternativa arbetssätt och arbetstider, där individen är i fokus.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2017-10-01. eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A711428

Upplysningar lämnas av:

Betty Spjuth
Enhetschef HSV-Korttid
Mobiltelefon: 076-147 99 04
Telefon: 031-365 96 71

Fackliga företrädare:

Gunilla Lannö
Undersköterska/Facklig företrädare
Telefon: 072-856 65 13

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster