Personlig assistent sökes till man med dubbelassistans


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.
Arbetsuppgifter:

LSS-verksamheten verkställer beslut om insatser enlig lagen om stöd och service till vissa personer med funktionsnedsättning (LSS). De insatser som den enskilde har fått beslut om ska främja jämlikhet i levnadsvillkor, delaktighet i samhällslivet och ges möjlighet att leva som andra. Insatserna ska utföras med god service och kvalitet och fortlöpande utvecklas.
I arbetet ingår personlig omvårdnad, hushållsgöromål och fritidsaktiviteter. Arbetet byggs upp i samarbete med den assistentberättigade och kollegor, samt gruppledare och enhetschef.
Arbetsplatsen är förlagd i Rönnäng.

Kvalifikationer:

Personliga förmågor och färdigheter är viktiga i arbetet som personlig assistent. Arbetet kräver att du har en personlig mognad och kan skilja på det personliga och det professionella. Flexibilitet och samverkan är mycket viktigt då du kan komma att arbeta med mer än en brukare. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som personlig assistent med ett rehabiliterande förhållningssätt. Det är en merit om du har omvårdnadsprogrammet eller personlig assistentutbildning.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 90%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema. Arbetstiden är förlagd dag/kväll och helg.
Tillträde: 2017-12-04

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-01
Referensnummer: Soc 2017/152

Andra uppgifter:

Vi intervjuar löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Cathrin Karlsson
Enhetschef
Telefon: 0304-601861

Ulrika Kjellberg
Gruppledare
Telefon: 0304-60 14 98

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster