Lärare till Knappekullaskolan

Knappekullaskolan ligger centralt i Lerum nära till kommunikationer. Intresset för skolan är stort, antalet elever ökar och för närvarande har vi ca 460 elever i åk F-5 och Grundsärskola (inklusive fritidshem). Knappekullaskolan ligger i ett område med stort föräldraengagemang och vi har ett bra samarbete med föräldrar och elever. Alla elever är allas ansvar och alla elever ska få det de behöver för att lära och utvecklas.

Skolan arbetar med goda kunskaper i en trygg miljö. Tillsammans lyfter vi fram allas unika förmågor genom att verka för att det finns utrymme för Inspiration, Lust, Gemenskap, Engagemang och Nyfikenhet. All pedagogisk personal är organiserade i arbetslag och betoningen ligger på samverkan och samarbete. Vi deltar/har deltagit i läs-och matematiklyftet och arbetar vidare i alla ämnen med läs-, skriv- och språkutveckling.

Arbetsuppgifter:

Vi har höga förväntningar på alla som arbetar på Knappekullaskolan. Du har ett inkluderande förhållningssätt. Du kommer att ingå i ett arbetslag inom åk 1-5. I ditt arbete ingår förebyggande och åtgärdande arbete. Vi har som målsättning att arbeta med så kallade tvålärarsystem i varje elevgrupp.

Kvalifikationer:

Du är behörig lärare med legitimation åk 1-5. Om du är nyexaminerad lärare får du en mentor på skolan.

Antal tjänster: 1. Ev tillsvidare tjänst.

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-10
Referensnummer: A706319

Andra uppgifter:

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Ulf Hellekant
Rektor, skolenhet 2
Mobiltelefon: 072-200 21 56
Telefon: 0302-52 12 81
E-post: ulf.hellekant@lerum.se

Fackliga företrädare:

Jessica Kristiansson
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 076-129 58 29
E-post: jessica.kristiansson@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster