Vik. Undersköterska till ordinärt boende

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen söker dig som är utbildad undersköterska till ett vikariat på ordinärt boende.

Dina arbetsuppgifter består av att bistå brukare med personlig omvårdnad och även efter delegering från legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal utföra medicinska insatser. I arbetet ingår dokumentation enligt Socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen, samt hantering av tekniska hjälpmedel som smartphone. Vi vill att du kan arbeta flexibelt samt kan prioritera bland arbetsuppgifter och se möjligheter istället för hinder.

Vi lägger stor vikt vid att du har förmågan att arbeta i team, ha ett gott bemötande mot brukare, närstående, arbetskamrater, andra yrkesprofessioner och arbetsledning. Vi ser detta som en förutsättning för att tillsammans kunna upprätthålla goda arbetsförhållanden, arbeta lösningsfokuserat samt utveckla verksamheten.

Arbetet är till viss del krävande både fysiskt och psykiskt. Du kommer att använda cykel som främsta transportmedel för att ta dig mellan olika brukare.

Kvalifikationer:

Du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av vårdyrket. B-körkort är ett krav.

Övrigt:

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via www.offentligajobb.se

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre. Vikariat på 10 månader.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-19

Arbetsgivarens referensnummer: VO 69/17

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Eriksson
Enhetschef
Telefon: 0225-342 03

Isaac Tham
Enhetschef
Telefon: 0225-344 50

Ulrika Larsson Hytte
Enhetschef
Telefon: 0225-344 06

Linn Westerdahl
Enhetschef
Telefon: 0225-343 60

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka