2 tjänster som Skolpsykolog 80% - 100% till Utvecklings- och stödenheten

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Arbetsuppgifter:

Härryda kommun utökar antalet psykologtjänster inom skolan. Tanken är dels att det psykologiska perspektivet ska komma in tidigare på en mer generell nivå t ex i form av kompetensutvecklingsinsatser men det ger också möjlighet till ökad närvaro och konsultation i arbetslagen ute i verksamheten. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde snarast. Du blir anställd och placerad i kommunens centrala Utvecklings- och stödenhet där även övriga psykologer inom förskola och skola är organiserade. Psykologteamet har gemensamma möten och handledning.

Elevhälsan ska främst vara förebyggande och hälsofrämjande. Elevernas utveckling mot utbildningens mål ska stödjas. Som psykolog i skolan är du en resurs för personal, elever och vårdnadshavare. Du står för det psykologiska perspektivet och är en viktig person i elevhälsoteamen ute på skolorna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med handledning, konsultation och utrednings- och utvecklingsarbete. Rektorerna leder elevhälsoarbetet och du kommer att samarbeta med elevhälsopersonal, pedagoger, övrig skolpersonal samt andra myndigheter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och ser gärna att du har erfarenhet av skolpsykologisk verksamhet. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta med andra, vara flexibel och kunna strukturera arbetet utifrån verksamheternas behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referensnummer: A736627

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Cederberg
Enhetschef
Telefon: 031-724 67 17
E-post: gunilla.cederberg@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Susanna Axelsson
Kontaktperson i psykologteamet
Telefon: 031-724 83 72
E-post: susanna.axelsson@ harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster