Vårdbiträde med adekvat utbildning , TV 64% natt

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Arbetsuppgifter:

Att bistå boende med den vård och omsorg de behöver i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att periodvis arbeta under hög belastning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som tycker om att arbeta människor, har stor ansvarskänsla och god empatiförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt men också vara bra på att samarbeta med personen som beviljats insatser och dennes närstående, med din arbetsgrupp och med övriga samarbetspartners. Du måste vara bra på att hantera och avläsa olika situationer och kunna agera på ett ansvarsfullt och självständigt sätt inom ramen för socialtjänstens intentioner och vårt politiska uppdrag.

Utbildning motsvarande omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som prövas likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Körkort är ett krav.
Omfattning: Deltid. 64%
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-28
Referensnummer: A706124

Upplysningar lämnas av:

Karin Stannemark
enhetschef för Hemtjänsten
Telefon: 031-97 88 14

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare
Telefon: nås via kommunens växel 031-97 62 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster