Fantastiska elever söker just dig

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsuppgifter:

Förutom förmånen att vara mentor till våra fantastiska elever i åk 2 kommer du att få arbeta tillsammans med lösningsfokuserade, inbjudande och nyfikna kollegor som har nära till skratt.

Du kommer att ha klassläraransvar och i huvudsak arbeta i åk 2. Du kommer ingå i arbetslag F-3 men även ha möten och utvecklingsarbete i F-6.

Vi på Ingaredsskolan har många tankar och planer på hur vår skola skall utvecklas och några som redan är igång. För att skolan skall kunna utvecklas på bästa möjliga sätt vill vi redan nu göra just dig delaktig i processen. Under läsåret 17-18 kommer vi bland annat att arbeta med inkluderande lärmiljöer, visionen lust att lära, samt utveckla arbetet med våra tre arbetsgrupper.

Kom på intervju så berättar vi mer!

Kvalifikationer:

Eftersom tjänsten gäller åk 2 är det önskvärt med en bred behörighet. Du skall givetvis ha ett positivt sätt med fokus på möjligheter, ha lätt för att skapa goda relationer och samarbeta. Du får gärna vara kreativ och våga pröva nya metoder.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-22
Referensnummer: A705943

Andra uppgifter:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Magnus Brungs
Rektor Ingaredskolan
Telefon: 0322-616038

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet via Alingsås Kommun
Växel
Telefon: 0322-61 60 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.



<< Tillbaka till listan över lediga tjänster