Undersköterskor till Hemtjänsten, SDF Centrum

CENTRUM är en av tio stadsdelsförvaltningar i Göteborg. Stadsdelen Centrum omfattar områdena Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, Heden, Inom Vallgraven, Stampen samt Gårda. Vi är drygt 2 000 anställda som arbetar tillsammans för att erbjuda allt från förskola till äldreomsorg för Centrums 60 000 invånare. Målet är ett bra liv för alla människor i Centrum.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bland våra medarbetare tillför verksamheten.
I vårt arbete utgår vi från Göteborgs stads fyra förhållningssätt:

• Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för
• Vi bryr oss
• Vi arbetar tillsammans
• Vi tänker nytt


Arbetsuppgifter:

Vi söker nu fler kollegor till hemtjänsten i Centrum för tillsvidareanställning.

I stadsdelen Centrum jobbar vi aktivt med att utföra attraktiv hemtjänst och fortsatt vara en attraktiv arbetsgivare. Tillsammans ska vi utveckla yrkesrollen och vår gemensamma arbetsmiljö. Därför pågår det många satsningar hos oss och för att lyckas behöver vi duktiga och engagerade medarbetare! Är du den person vi söker?

Vi arbetar aktivt för att våra brukare ska få ett ökat inflytande och självbestämmande. Din arbetsmiljö är omsorgstagarens hem, vilket innebär att du måste ta hänsyn till varje persons integritet. Du ska kunna ge god vård och omsorg med utgångspunkt från brukarens individuella behov och önskemål i genomförandeplanen.

I omsorgs- och servicearbetet utgår vi från ett salutogent synsätt, vilket i stort innebär att vi fokuserar på friskfaktorer som orsakar och bibehåller våra brukares hälsa. Ditt förhållningssätt ska återspegla social omsorg och du ska ha ett gott bemötande mot alla människor du möter i arbetet.

Vi tror på att ge alla ett eget ansvar. Du ska känna dig delaktig och ha inflytande över den dagliga verksamheten och din egen utveckling. I arbetet ingår att vara kontaktpersonal för ett antal brukare, vilket innebär att du planerar stödet och hjälpen tillsammans med brukaren. Du har även kontakt med dennes anhöriga och andra professioner kring individen vid behov.

I hemtjänsten i Centrum hjälps vi åt, stödjer och lär av varandra. Vid anställning får du en placering vid en av våra sju hemtjänstenheter, om personalbehovet förändras vid denna enhet kan du bli placerad vid en annan enhet i Centrum både kortsiktigt och mer permanent.

Vi erbjuder dig:
• Hos oss får du ett arbete där du kan göra skillnad för våra brukare i deras vardag. Vi är måna om att du ska ha rätt förutsättningar i jobbet och kunna känna en glädje och stolthet över det vi gör.
• Du kan få stöd av en omsorgshandledare när du tar fram och arbetar med och enligt genomförandeplaner.
• Goda utvecklingsmöjligheter, friskvårdsförmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatterade bad- och motionskort, cykelförmån samt personalstödsprogram

Vi rekryterar löpande under ansökningsperioden och ser fram emot just din ansökan.

Kvalifikationer:

Vem är du som söker? För våra tillsvidare tjänster söker vi dig som har läst vård- och omsorgsprogrammet och är utbildad undersköterska och gärna med erfarenhet från arbete i hemtjänsten eller liknade omvårdnadsarbete.

Du är professionell i din yrkesroll och förstår att varje människa är unik, har en egen livshistoria, egna intressen, behov och önskemål. Genom att lyssna och vara lyhörd i mötet bidrar du till att våra brukare kan leva ett rikare och självständigare liv.

Du har en positiv inställning, är engagerad, har en hög social kompetens samt en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Du tar ett stort eget ansvar, är flexibel och vill gärna hitta lösningar.

Då en viktig del av ditt arbete är att kommunicera med och för våra brukare samt dokumentera ska du ha goda kunskaper i svenska språket och datorvana.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: A731853

Andra uppgifter:

Ansök redan idag! Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer redan före sista ansökningsdatum.

GENOM SERVICE, STÖD OCH OMSORG GÖR DU SKILLNAD NÄR DET BEHÖVS.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

Inför rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför inte bli kontaktade av rekryterings- och annonsförsäljare.

Upplysningar lämnas av:

Sofia Petersson
Enhetschef
Telefon: 031-365 78 28

Fackliga företrädare:

Kommunal Väst Sektion Centrum
Telefon: 031 - 365 70 60

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster